Green SuperFood®

Greens, algen, 5 miljard probiotica, groente, fruit, vezels en spijsverteringsenzymen

Green SuperFood®

Amazing Grass Green Superfood® is samengesteld met de beste ingrediënten om de natuurlijke ontzuring, detox en reiniging van het lichaam te ondersteunen. Het zit vol met ontzurende groente, algen, grassen, fruit, vezels, enzymen en probiotica en bevat daardoor een breed scala aan voedingsstoffen die de gezondheid ondersteunen. Door een unieke fijne maling (Raw) lost Amazing Green Superfoods® gemakkelijker op, is het beter opneembaar door het lichaam en heeft het een fijnere mondbeleving.

Flexibel te gebruiken op elk moment van de dag.

Bekijk de productfolder

8 unieke Green Superfood varianten


 • Green SuperFood - Original

  Original

  Voor de dagelijkse ontzuring en detox. Combinatie van greens, krachtige superfoods, probiotica en enzymen. Zit vol met ontzurende groente, antioxidantrijk fruit en ondersteunende kruiden.

  Ingredienten
 • Green SuperFood - Goji & Acai

  Goji & Acai

  Voor dagelijkse gebruik. Smaakvolle mix van biologische en antioxidantrijke goji en acaibessen in combinatie met greens, krachtige superfoods, probiotica en enzymen.

  Ingredienten
 • Green SuperFood - Chocolate

  Chocolate

  Voor de dagelijkse ontzuring en detox. Heerlijke smaakvolle biologische cacao toegevoegd aan greens, superfoods, probiotica en enzymen.

  Ingredienten
 • Green SuperFood - Energie

  Energie

  Voor een natuurlijke energieboost met een heerlijke frisse lemon lime smaak. Energie, ontzuren en detox in één product. Ideaal om de dag mee te starten, tussendoor of als 4 uurtje.

  Ingredienten
 • Green SuperFood - Antioxidant complex

  Antioxidant complex

  De Green Superfood met het hoogste gehalte aan antioxidanten (15.000 ORAC units per 7 gram) uit o.a. goji, acai, brocolli, greens en groene thee. Ideaal om op een natuurlijk wijze te voorzien in de dagelijkse antioxidant behoefte.

  Ingredienten
 • Green SuperFood - Energie

  Energie

  Met de natuurlijke smaak van watermelon, voor een natuurlijke energieboost. Energie, ontzuren en detox in één product. Ideaal om de dag mee te starten, tussendoor of als 4 uurtje.

  Ingredienten
 • Green SuperFood - Weerstand

  Weerstand

  Voor een natuurlijke ondersteuning van de weerstand. Greens met vlierbes, 1000mg vitamine C, probiotica en olijfblad. Krachtige en smaakvolle formule.

  Ingredienten
 • Green SuperFood - Ontzuren & Detox

  Ontzuren & Detox

  Ideaal om te gebruiken als kuur. De krachtigste formule ter ondersteuning van de natuurlijke ontzuring en ontgifting van het lichaam. Op basis van krachtige greens, groente & fruit en een perfecte mix van kruiden.

  Ingredienten

GEZONDHEIDSVOORDELEN

 • Sterk ontzurend, helpt om de zuurtegraad van het lichaam op natuurlijke wijze in balans te houden
 • Vergroot de energie en ondersteunt het immuunsysteem
 • Ondersteunt de darmwerking, verbetert de spijsvertering
 • Fijner gemalen, geeft een betere smaak en een betere opneembaarheid door het lichaam

Gebruiksadvies

Meng één portie met 1 groot glas water, sap of uw favoriete smoothie en genieten maar.

Basisingrediënten van de Original Green SuperFoods®

Naast de gemeenschappelijke basis variëren de Green Superfoods® op basis van samenstelling en smaak


AMAZING GRASS®

GREEN SUPERFOOD® FORMULE

Biologisch tarwegras, biologisch gerstgras, biologische alfalfa, biologische spirulina, biologische spinazie, biologische chlorella (gebroken celwand) en biologische broccoli.

AMAZING GRASS®

ANTIOXIDANTENMIX

Biologische açai, biologische maca, biologische wortel, biologische biet, framboos, biologische rozenbottel, biologische ananas, groene thee, acerola kers.

PRE- & PROBIOTISCHE MIX &

SPIJSVERTERINGSENZYMEN

F.O.S. (Fructooligosaccharide van de cichoreiwortel), Lactobacillus Acidophilus, protease (Aspergillus oryzae), amylase (Aspergillus oryzae), lipase (Aspergillus niger), lactase (Aspergillus oryzae) en cellulase (Trichoderma reesei)

Zoek een winkel bij jou in de buurt

Winkel zoeken »

© 2019 - Amazing Grass Nederland