Ontzuur & Detox Ontzuur & Detox

Ontzuur & Detox

Biologische greens, volle grond geteelt

Krachtige ontzuring en detox

 • Green SuperFood - Ontzuren & Detox

  Ontzuren & Detox

  Ideaal om te gebruiken als kuur. De krachtigste formule ter ondersteuning van de natuurlijke ontzuring en ontgifting van het lichaam. Op basis van krachtige greens, groente & fruit en een perfecte mix van kruiden.

  Ingredienten
 • Green SuperFood - Chocolate

  Chocolate

  Voor de dagelijkse ontzuring en detox. Heerlijke smaakvolle biologische cacao toegevoegd aan greens, superfoods, probiotica en enzymen.

  Ingredienten
 • Green SuperFood - Goji & Acai

  Goji & Acai

  Voor dagelijkse gebruik. Smaakvolle mix van biologische en antioxidantrijke goji en acaibessen in combinatie met greens, krachtige superfoods, probiotica en enzymen.

  Ingredienten
 • Green SuperFood - Original

  Original

  Voor de dagelijkse ontzuring en detox. Combinatie van greens, krachtige superfoods, probiotica en enzymen. Zit vol met ontzurende groente, antioxidantrijk fruit en ondersteunende kruiden.

  Ingredienten
 • Biologisch Tarwegras - Biologisch Tarwegras

  Biologisch Tarwegras

  Op volle grond geteeld biologisch tarwegras. De planten krijgen de tijd om te groeien en diep te wortelen (tot wel een meter diep), zonder het gebruik van kunstmest. Hierdoor neemt de plant veel meer voedingsstoffen op in vergelijking tot op kweekbakken geteeld tarwegras.

  De gehele blaadjes worden direct na het oogsten gedroogd (bij een temperatuur van 41,6°C (raw)) om de kwaliteit van de blaadjes te waarborgen. Daardoor blijven de aanwezige vitaminen, mineralen en enzymen in hoge mate intact.

  Door een fijnere maling hebben Amazing Grass producten een betere opneembaarheid door het lichaam.

  Verkrijgbaar in handige sachets of als los poeder (pot).

  Ingredienten

Zoek een winkel bij jou in de buurt

Winkel zoeken »

© 2019 - Amazing Grass Nederland