Amazing Meal®

Maaltijdsupplement 100% plantaardig en biologisch. 11 gram eiwit, 5 miljard probiotica, greens, groente, fruit en vezels

Amazing Meal®

Amazing Meal® is een uitgebalanceerde maaltijdsupplement bestaande uit 100% biologische en volledig plantaardige ingrediënten met maar slechts 90-120 Kcal per portie.

Ondersteunt het afslanken en ondersteunt het ideale gewicht op het moment dat dat bereikt is.

Het is opgebouwd uit 11 gram plantaardig eiwit met daaraan toegevoegd greens, groente, superfoods, superfruits, vezels, enzymen en 5 miljard (KVE) probiotica.

Geheel vrij van synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen en conserveringsmiddelen.

Verkrijgbaar in vier overheerlijke smaken

Bekijk de productfolder

Amazing Grass® biedt 4 heerlijke smaken


 • Amazing Meal - Original

  Original

  Slechts 90 Kcal per dosering. In handige sachets of als los poeder. Uitgebalanceerde maaltijdsupplement bestaande uit 100% biologische en volledig plantaardige ingrediënten. 11 gram plantaardig eiwit met 5 miljard (KVE) probiotica, greens, groente, superfoods, superfruits, vezels en enzymen. Ideaal om te mengen met je favoriete drank.

  Ingredienten
 • Amazing Meal - Chocolate

  Chocolate

  Slechts 110 Kcal per dosering. Uitgebalanceerde maaltijdsupplement met de heerlijke smaak van cacao. In handige sachets of als los poeder. Bestaande uit 100% biologische en volledig plantaardige ingrediënten. 11 gram plantaardig eiwit met 5 miljard (KVE) probiotica, greens, groente, superfoods, superfruits, vezels en enzymen.

  Ingredienten
 • Amazing Meal - Pomegranate Mango

  Pomegranate Mango

  Slechts 120 Kcal per dosering. Uitgebalanceerde maaltijdsupplement met de heerlijke smaak van granaatappel met mango. In handige sachets of als los poeder. Bestaande uit 100% biologische en volledig plantaardige ingrediënten. 11 gram plantaardig eiwit met 5 miljard (KVE) probiotica, greens, groente, superfoods, superfruits, vezels en enzymen.

  Ingredienten
 • Amazing Meal - Vanilla Chai

  Vanilla Chai

  Slechts 90 Kcal per dosering. Uitgebalanceerde maaltijdsupplement met de betoverende smaak van vanilla chai. In handige sachets of als los poeder. Bestaande uit 100% biologische en volledig plantaardige ingrediënten. 11 gram plantaardig eiwit met 5 miljard (KVE) probiotica, greens, groente, superfoods, superfruits, vezels en enzymen.

  Ingredienten

GEZONDHEIDSVOORDELEN

 • Ondersteunt het afslanken en een gezond gewichtsbeheer
 • Stilt het hongergevoel met 100% biologische en plantaardige ingrediënten
 • Ondersteunt het energieniveau
 • Ondersteunt het immuunsysteem
 • Geweldige bron van chlorofyl antioxidanten en essentiële vetzuren
 • Compleet, uitgebalanceerd aminozuur-profiel

Waarom zou u uzelf
trakteren op Amazing Meal®

 1. Gemak
  Volwaardige voeding voor een drukke levensstijl, want wie heeft er nu nog tijd om al die porties fruit, groente en eiwitten te eten?
 2. Voedzaam
  De hoeveelheid plantaardig eiwit staat gelijk aan het eten van drie eieren. Het antioxidantengehalte staat gelijk aan vijf porties fruit en groente.
 3. Heerlijk
  Met vier heerlijke smaken is het moeilijk te geloven dat u een krachtpatser krijgt van rauwkost vol met voedingsstoffen.
 4. Waarde
  Amazing Meal® kost nog geen € 3,50 per portie en is daarmee een goedkope manier om uw honger te stillen.
 5. Gecertificeerd biologisch
  Vrij van synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen en biologisch.

Gebruiksadvies

Meng één portie met 1 groot glas water, sap of uw favoriete smoothie en genieten maar.

Basisingrediënten van Original Amazing Meal®

De andere varianten variëren op basis van hun smaak


Het complete spectrum aan

Eiwitten

Biologisch tarwegras vol met chlorofyl, gerstgras, alfalfa, boerenkool, biologisch superfruit – açai- en goji-bessen en de rauwe kracht van maca.

Superfood vol met

Antioxidanten & Fytonutriënten

Meer dan 11 gram van de beste volle eiwitten die alle belangrijke aminozuren bevatten. Het is op natuurlijke wijze gewonnen uit biologische hennepzaden en biologische bruine rijst en het heeft NU ook biologische quinoa en biologische pompoenzaden voor een compleet, evenwichtig eiwitmegsel.

Reinigende vezels, enzymen voor de

Vertering & Probiotica

6 gram vezels om de bloedsuikerspiegel in evenwicht te houden (voor degenen met normale of gezonde waardes), een verbeterde spijsvertering en het stimuleren van een gezonde darmflora.

Zoek een winkel bij jou in de buurt

Winkel zoeken »

© 2019 - Amazing Grass Nederland